Outletcentrum in Halfweg officieel geopend, de koopjesjacht kan beginnen: ’Ik hoop mooie sneakers van model Jordan te scoren’

© Merlin Mulder
HALFWEG

Donderdagochtend was het zover, het gloednieuwe The Style Outlets in Halfweg is geopend. Het outletcentrum langs de Haarlemmermeerse Ringvaart trok meteen veel koopjesjagers.

De afgelopen weken is keihard gewerkt om het outletcentrum zo goed als af te krijgen. En ondanks dat nog niet alles spic en span is, zijn de deuren gewoon geopend zoals gepland.

Veel winkelruimtes zijn al flink gevuld. Bijna alle sportmerken zijn gevestigd in het pand. Voor de winkel van Nike stond rond 9.00 uur een lange rij. “Ik hoop mooie sneakers van model Jordan te scoren”, aldus Jack uit Amsterdam.

© Merlin Mulder

Het outletcentrum in Halfweg is 363 dagen per jaar open. Alleen op nieuwjaarsdag en Eerste Kerstdag blijven de deuren gesloten. Een greep uit de merken die een winkel openen in het nieuwe koopjescentrum: Adidas, Björn Borg, Nike, Hunkemöller, Lee, Karl Lagerfeld, Mephisto, S.Oliver, Sissy Boy, Wam Denim en Wellensteyn.

Later vandaag verschijnt een uitgebreid verslag.

Lees ook: Eerste outletcentrum in de Randstad gaat bijna open, 363 dagen per jaar op koopjes jagen in stad die oprijst uit het water