Frank Korpershoek verlengt aflopend contract bij Telstar en gaat vijftiende seizoen als Witte Leeuw in

Frank Korpershoek.
© Foto United Photos/Paul Vreeker
Velsen-Zuid

Frank Korpershoek heeft een nieuw contract bij Telstar getekend. Het wordt zijn vijftiende seizoen bij de Velsense club. De 35-jarige Korpershoek speelde inmiddels 367 wedstrijden in het wit van Telstar. Alleen Fred Bischot (372) speelde meer duels.

De aanvoerder van Telstar is tevreden met de overeenkomst voor één seizoen. ,,Het afgelopen seizoen is raar ten einde gekomen dus ik popel om straks weer het veld op te gaan. Ik voel al jaren de waardering vanuit de club. Het was voor mij dan ook geen moeilijke keuze om mijn verblijf te verlengen.”

Op vrijdag 18 augustus 2006 debuteerde Korpershoek tijdens het duel van Stormvogels Telstar tegen Helmond Sport. Vier minuten voor tijd mocht hij invallen. Op 8 september 2006 begon Korpershoek voor de eerste keer in de basis van de Velsenaren. In Almere werd met 2-5 gewonnen van FC Omniworld. Korpershoek scoorde in dit duel voor het eerst voor Telstar. In de afgelopen veertien seizoenen wist hij dertien te maal te scoren in de reguliere competitiewedstrijden.

,,Ik ben hier erg blij mee”, laat trainer Andries Jonker weten.,, Frank is een jongen van de club en kent de zogeheten klappen van de zweep. Met zijn kwaliteiten op en naast het veld weet ik zeker dat wij ook komend seizoen veel plezier gaan beleven aan Frank.”

Naast speler van Telstar is de geboren Heemstedenaar ook techniektrainer bij de jeugd van Ajax.

Net binnen