Wegens succes op herhaling: megakermis op De Bazaar in Beverwijk

De zweeftoren was vorig jaar aanwezig op de kermis bij De Bazaar. ,,Er stapt bijna nooit iemand uit die het niét leuk heeft gevonden’’, zei eigenaar Jean van der Beek.© archieffoto ronald goedheer

Van onze verslaggeefster
Beverwijk

Voor de kermisliefhebber kan het niet op deze zomer. Op het terrein van De Bazaar in Beverwijk komen in september maar liefst zestig attracties te staan, zoals een reuzenrad, een achtbaan, botsauto’s en een schiettent.

Een populaire attractie, echt voor waaghalzen, is de Gladiator. In deze attractie draai je niet alleen om de as van het apparaat, maar ook om die van je eigen stoel. Je wordt op die manier voor korte tijd twee keer zo zwaar als normaal.

Coronatijd

De megakermis stond in 2021 voor het eerst bij De Bazaar. In coronatijd was dat een welkom uitje. De kermis trok in een week tijd al tienduizenden bezoekers en de attracties bleven een week langer staan dan voorhand gepland.

De kermis staat er dit jaar van vrijdag 9 tot en met woensdag 21 september op het parkeerterrein P5, aan de Parallelweg. De openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 14 tot 23 uur, zaterdag van 11 tot middernacht en zondag van 11 tot 23 uur.

Net binnen