Indy Groothuizen traint mee met Telstar maar van een eventueel contract is (nog) geen sprake

Velsen-Zuid

Indy Groothuizen traint mee bij Telstar om fit te worden. Van een eventueel contract voor de 26-jarige keeper is momenteel geen sprake.

Groothuizen stond afgelopen seizoen onder contract bij FC Emmen waar zijn contract niet werd verlengd. Bij Telstar wil hij fit worden. Mike Snoei gaf eerder aan er graag nog een derde doelman bij te willen. ,,Op dit moment is er geen sprake van een contract voor Indy. Dit is een vriendendienst”, aldus Snoei. ,,Ik ben tevreden over de drie doelmannen die ik heb. Koeman doet het goed. Joey Houweling is erg professioneel en een goede keeper. Shaquille Eendragt trekt zich op aan het niveau van de andere twee. Hij ontwikkelt zich goed.”

Snoei acht de kans klein dat hij nog nieuwe spelers verwelkomt in het Buko Stadion. ,,Er worden nog steeds spelers aangeboden wiens contract is ontbonden en die dus transfervrij zijn. Wij willen het met deze groep gaan doen.”

De trainer van de Velsenaren wil vrijdag tegen Almere City de lijn doortrekken van de eerste helft van Telstar tegen De Graafschap (0-1). ,,We zullen met vier verdedigers spelen. We beheersen twee systemen, we kijken per tegenstander wat het beste past.”

David Min keert terug na ziekte. Yaël Liesdek heeft de training weer hervat. Anwar Bensabouh viel tegen De Graafschap uit maar is fit genoeg om mee te doen.

Net binnen