Droomwandeling in Duin en Kruidberg: denk mee over de toekomst van het Santpoortse duingebied

Herfst in Duin en Kruidberg.© archieffoto Gwendelyn Luijk

Ellen de Boer
Santpoort-Noord

Natuurmonumenten maakt een toekomstvisie voor Duin en Kruidberg in Nationaal Park Zuid-Kennemerland en vraagt de bezoekers mee te dromen.

De vraag is: hoe ziet Duin en Kruidberg er over twintig jaar uit? Welke kwaliteiten, kansen en bedreigingen zijn er in het duingebied bij Santpoort-Noord?

Om de ideeën van bezoekers te horen, zijn er binnenkort twee droomwandelingen met de boswachter. Loop mee en vertel wat je dromen zijn voor Duin en Kruidberg. Wat vind je belangrijk? Op welke plekken ben je trots? Waar is verbetering nodig? Niet alles kan worden waargemaakt, laat Natuurmonumenten ook weten, maar de dromen zijn een mooi uitgangspunt voor de toekomstvisie.

Aanmelden

De wandelingen zijn op donderdag 22 en zaterdag 24 september van 14.00 tot 16.00 uur. Aanmelden kan tot uiterlijk 18 september via de website van Natuurmonumenten. De wandelingen zijn op de betreffende data te vinden onder het kopje activiteiten.

Het fiets-wandelpad in Duin en Kruidberg. In coronatijd werd het gebied druk bezocht.© archieffoto United Photos/Ron Pichel

Net binnen