Man mishandeld door meerdere personen en mogelijk ontvoerd in Santpoort-Noord, slachtoffer zwaargewond aangetroffen in IJmuiden

© Michel van Bergen

© Michel van Bergen

© Michel van Bergen

© Michel van Bergen

© Michel van Bergen

1 / 5
Internetredactie
Santpoort-Noord

De politie kreeg vrijdagavond rond 21:30 uur een melding van een verdachte situatie aan de Vlietweg in Santpoort-Noord. Een man werd daar door meerdere personen mishandeld en mogelijk ontvoerd door personen in een zwarte auto van het merk Kia.

Het slachtoffer werd na de mishandeling in een zwarte Kia geduwd en meegenomen. In de buurt van de parkeerplaats werd door een getuige een schoen en een sok gevonden. Deze zijn overgedragen aan de politie.

Later op de avond, rond 22:45 uur, werd er een gewonde man aangetroffen op het Mantelmeeuwpad in IJmuiden. De man (20) uit de gemeente Velsen is naar het ziekenhuis gebracht. De politie is meegereden. Het is nog onduidelijk wat de rol is van de gewonde man.

De politie vermoedt dat het bij deze meldingen om dezelfde auto en personen gaat. In de buurt van het Mantelmeeuwpad is eenzelfde schoen gevonden als op de parkeerplaats aan de Vlietweg.

Het is nog onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld deze avond. De recherche onderzoekt de zaak.

© Michel van Bergen

Net binnen